اسید سیتریک چیست؟

فروش اسید سیتریک طبق معمول در محصولات متفاوت طبیعی پوست کاربرد بسیار دارد. این ماده معمولا به شکل بی آب (بدون آب) یا به شکل مونوهیدرات (با یک مولکول آب) وجود دارد. دارای همین حال، زمانی که یک مجموعه کلات اصلی کل سه گروه کربوکسیلات تشکیل میشود، حلقههای کلات کلیدی ۷ و ۸ عضو هستند که عموماً از لحاظ ترمودینامیکی پایدارتر از حلقههای کوچکتر کلات است. همچنین یک دلیل آنتی اکسیدان مهربانی نیز می باشد. اسید سیتریک در بیشتر مرکبات و به خصوص در لیمو ترش و آبلیمو یافت می شود که شامل 8% از وزن میوه خشک می باشد اسید سیتریک اصلی فرمول شیمیایی C5H6O7 بوده و یک اسید کربوکسیلیک حساس سه عامل COOH می باشد. آن یک ماده نگه دارنده عالی مواد غذایی و یک ادویه عالی به جهت ساخت مزه ترش در غذاها و نوشابه ها می باشد. جهت به وجود آوردن طعم ترش سرکه مانند در ساخت زیتون و بقیه ترشیجات استعمال می شود. ثابتهای پایدار به جهت تشکیل همین مجتمعها به استدلال اثرکلات دوچندان بسیار است. از سوی دیگر، pH محلول ۱ میلی متری همین ماده اسید سیتریک نیتریک حدود ۳٫۲ است. اسید سیتریک ماده اثر گذار بعضی از محلول های تمیز کننده حمام و آشپزخانه است. اسید سیتریک در دو گونه ” مونوهیدرات (آبدار) ” و ” آن هیدروز (خشک یا سوای آب) ” به صورت پودر کریستال ایجاد شده و عموماً در کیسههای کاغذی و چندین لایه بسته بندی می شود و به فروش میرسد. در دمای اتاق اسید سیتریک ، یک پودر کریستالی سپید می باشد که می تواند به دو فرم بی آب و یا این که یک آبه وجود داشته باشد. فرم یک آبه اهمیت حرارت دادن در 47 مرتبه سانتیگراد به فرم بی آب تبدیل می شود. حیاتی تخریب دی اکسید کربن در بالای ۱۷۵ سکو سانتیگراد مجزاسازی میشود. اسید سیتریک سبب تجزیه نشاسته و در دمای تحت ژل می شود. اسیدیته اسید سیتریک ناشی از وجود سه مجموعه کربوکسی می باشد که می توانند پروتون از دست دهند.

حتما بخوانید:
خرید سشوار مسافرتی کوچک