تاریخچه سیر سیاه 5

سیر سیاه: گنجینه‌ای از فواید برای سلامتی کلینیک تخصصی تغذیه و رژیم درمانی دکتر سلامات

با بهبود متابولیسم و کمک به تنظیم چربی، سیر سیاه می تواند به بدن در پردازش موثرتر چربی ها کمک کند. سیر سیاه یا بلک گارلیک، نوعی از سیر است که با استفاده از فرآیند تخمیر پوست آن تغییر رنگ داده و به رنگ تیره تبدیل می شود. این فرآیند باعث تولید ترکیبات جدیدی می‌شود که طعم و خواص سیر سیاه را از سیر سفید متمایز می‌کند. در این مقاله به بررسی خواص این محصول و طرز تهیه آن می پرداریم با ما همراه باشید. افزودن سیر سیاه به رژیم غذایی می‌تواند نه تنها سلامت دستگاه گوارش را بهبود بخشد، بلکه به عنوان یک راه طبیعی برای افزایش انرژی، تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهاب‌های داخلی بدن عمل کند.

در ادامه، ۵ فایده برتر سیر سیاه آورده شده است که چرا ممکن است انتخاب بهتری برای سلامتی شما باشد. آن را به سس سویا اضافه کنید و هم بزنید.برای چاشنی سوپ از سیر سیاه استفاده کنید.آن را با پنیر خامه ای ترکیب کنید. می توانید سیر سیاه را با سس مایونز یا هوموس مخلوط کنید.سیر سیاه خرد شده را می توانید به سالاد و یا مایه ماکارونی اضافه کنید.سیر سیاه را با روغن زیتون مخلوط کرده و به سالاد اضافه کنید. فعالیت زیستی سیرسیاه در مهار رشد باکتری‌ قارچ های بیماری‌زا مثل E.coliنسبت به سیر تازه افزایش پیدا کرده است،بنابراین برای بیماران SIBOو کولیت زخمی و عفونت‌های ادراری می‌تواند نقش درمانی داشته باشد. در فرایند تخمیر سیرسیاه مواد مینرال افزایش پیدا می‌کنند،پتاسیم بیشترین و بعد از آن منیزیم و سدیم افزایش می‌یابند.

سیر یک گیاه پرفایده است، هرچند شاید به علت بوی آزاردهنده آن دوستش نداشته باشید؛ اما خواص و فواید سیر بسیار زیاد است. یک حبه سیر ۳ گرمی تقریباً هیچ کالری ندارد و اگر کل حبه را مصرف کنید، تنها ۴ کالری به مصرف روزانه شما اضافه می‌شود. برای جلوگیری از عوارض، توصیه می‌شود که سیر سیاه در مقادیر متعادل مصرف شود و افراد با شرایط خاص قبل از مصرف با پزشک مشورت کنند. این مکمل‌ها برای افرادی که نمی‌خواهند طعم آن را حس کنند اما مایل به بهره‌مندی از خواص آن هستند، گزینه‌ای مناسب است.

بوته‌های سیر باید چند هفته بدون وقفه در حالت گرم‌نگه‌داشتن غذا بمانند تا نرم و سیاه شوند. هرازگاهی آرام‌پز را بررسی کنید که در همین حالت باشد یا خاموش نشده نباشد. آرام‌پز یا پلوپز را روی حالت گرم‌نگه‌داشتن غذا (keep warm) قرار دهید. در این حالت، فقط دما و رطوبت لازم برای کهنه‌شدن سیرها تأمین می‌شود و سیرها نمی‌پزند. در مقاله سیر سیاه جامع ترین مقاله‌ای که به نظر میرسید را برای شما جمع آوری کردیم تا شما بتوانید ارتباط بهتر و مناسبی را دریافت کنید و بتوانید در خانه خود سیر سیاه را تهیه کنید.

از قرن ها پیش مردم کشورهای آسیای شرقی مانند تایلند، کره جنوی و ژاپن سیر سیاه را تولید می کردند. آن ها از سیر سیاه به عنوان طعم دهنده و  برای درمان استفاده می کرده اند. در سال های اخیر این ماده غذایی پر خاصیت و بی بو در سراسر دنیا تولید و استفاده می شود. خیر، برخلاف آنچه عموم مردم تصور می‌کنند، سیر سیاه ماده‌ای تخمیری نیست و صرفا با قرارگیری در محیطی گرم و خشک تهیه می‌شود.

طعم اُمامیِ خاص و شیرین، بافت ژله و دلچسب آن، انتخاب خوبی برای طعم دادن به غذاها،سس‌ها، پخت غذاها و …است. سیر سیاه با قدمت ۴۰۰۰ ساله در آشپزی روز دنیا و ساخت طعم‌های خاص اهمیت بسیاری دارد. با مصرف سیر سیاه، هم خواص سیر را به مقدار بیشتر دریافت می‌کنید، و هم از بوی نامطبوع آن در امان خواهید بود . این فرایند باعث میشود سیر سیاه خواص آنتی اکسیدانی،ضدسرطان،ضدچاقی،ضد التهاب و…بیشتری نسبت به سیر تازه پیدا کند که در ادامه به آنها می‌پردازیم. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان ها به ویژه اس-آلیل سیستئین است که می تواند متابولیسم را افزایش داده و تجمع چربی را کاهش دهد.

سیر سیاه به دلیل محتوای بالای آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات بیواکتیو منحصر به فرد خود با پیشگیری از سرطان مرتبط است. اگرچه ممکن است با سیر خام آشنایی بیشتری داشته باشید، اما سیر سیاه می تواند یک ماده غذایی خوشمزه در رژیم غذایی شما باشد. که در فرایند تخمیر سیر سیاه این خواص نسبت به سیر افزایش پیدا کرده می‌کند.


سیر سیاه مو
سیر سیاه محصول کدام کشور است
سیر سیاه مشهد
سیر سیاه مضرات
سیر سیاه مال کدام کشور است
سیر سیاه مریم
سیر سیاه محتشم
سیر سیاه مصرف
سیر سیاه نی نی سایت
سیر سیاه ناشتا