سیر سیاه از کجا پیدا کنیم 5

سیر سیاه چگونه درست میشود؟ + طرز تهیه و خواص

در طی فرآیند تخمیر، ترکیبات موجود در سیر تجزیه می‌شوند و ترکیبات جدیدی تشکیل می‌دهند که راحت‌تر توسط بدن جذب می‌شوند. سیر سیاه همچنین دارای سطوح بالاتر آنتی اکسیدان نسبت به سیر معمولی است که می تواند به محافظت در برابر بیماری های مزمن کمک کند. پس سیر سیاه را از کجا می توان تهیه کرد؟ می توان آن را در فروشگاه های مواد غذایی تخصصی و برخی از فروشگاه های مواد غذایی، هم به صورت آنلاین و هم حضوری پیدا کرد. علاوه بر خواص درمانی و غذایی، سیر سیاه می‌تواند تأثیرات مثبتی بر روی زیبایی پوست نیز داشته باشد.

این ماده غذایی اساساً سیر سفید تخمیر شده است که محتوای آنتی اکسیدانی آن را افزایش می دهد و طعم ملایم تر و شیرین تری دارد. سیر سیاه مواد مغذی ضروری مانند ویتامین‌های B6 و C، منگنز و سلنیوم را حفظ می‌کند، هرچند ممکن است سطح برخی از مواد مغذی به دلیل تخمیر کمی کاهش یابد. سیر سیاه با شیرینی طبیعی و طعم اومامی به عنوان یک افزودنی مغذی و خوش طعم برای غذاهای مختلف عمل می‌کند.

نشان داده شده است که ترکیبات گوگردی می‌توانند از آسیب به اعضای بدن ناشی از مسمومیت با فلزات سنگین محافظت کنند. مطالعه کوچکی از سال ۲۰۱۵ همچنین نشان داد مکمل سیر ممکن است ظرفیت اکسیژن را در طول ورزش افزایش دهد. مطالعه اخیری نشان داد سیر عملکرد دوچرخه‌سواران را در آزمایشی به مسافت ۴۰ کیلومتر بهبود نداد. با‌این‌حال، سیر ممکن است استرس  اکسیداتیو مرتبط با ورزش و آسیب عضلانی را کاهش دهد.

همچنین بسیاری از علائم بالینی ازجمله سردرد و فشار خون بالا را کاهش داد. تاثیر مصرف سه دوز سیر در روز در کاهش علائم نسبت به دی پنسیلامین (پادزهر مسموميت با فلزات سنگين) تاثیر بیشتری داشت. سیر سیاه نیز مانند سیر خام به دلیل داشتن ترکیبات گوگردی می تواند خاصیت رقیق کنندگی خون داشته باشد.

آلیسین یک تیوسولفینات (حاوی گوگرد) است که همراه با سایر ترکیبات سیر؛ خواص ضد دیابتی ، آنتی اکسیدانی و فعالیت ضد التهابی دارند. ترکیبات موجود در سیر سیاه همچنین می‌توانند رادیکال‌های آزاد بدن را حذف کند. این خاصیت، آسیب سلولی را کاهش می دهد و می‌تواند به کاهش رشد و گسترش بالقوه سلول‌های سرطانی در بدن کمک کند. سیر سیاه دارای بافت نرم و ژله ای مانند است و طعم شیرینی دارد.گفته می شود که طعم شیرین آن شبیه به طعم بالزامیک است. همچنین از نکات خوب سیر سیاه این است که دهان و تنفس مانند سیر سفید بو نمی گیرد، زیرا آلیسین موجود در سیر سفید پس از فرآوری ،شکسته می شود. سیر سیاه با وجود ظاهرش، عضو متفاوت از خانوده سیر سفید نیست.این سیر ابتدا در کشور کره کشف شد و حدود پنج سال پیش به بازار بهداشت و مواد غذایی معرفی شد.

این ماده غذایی می‌تواند به عنوان یک عامل محافظت‌کننده در برابر بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون عمل کند. به این صورت که سیر را در دستگاه های خاصی که دما و رطوبت مشخصی دارند در مدت زمان ۴۰ الی ۹۰ روز قرار می‌دهند. در این فرایند آلیسین موجود در سیر به آنتی اکسیدان تبدیل میشود و به همین دلیل بوی بد سیر سفید از بین میرود.

در همین فراتحلیل اشاره شد اثرات سیر شبیه اثرات برخی از داروهای فشار خون است اما با عوارض کمتری همراه است. ۱- سیر سیاه باید از تخمیر سیر تازه و ارگانیک و سالم به دست آمده باشد. تخمیر سیرهای کهنه و مانده یا در حال خراب شدن برای به دست آوردن سیر سیاه کیفیت محصول را پایین می آورد. مصرف سیر سیاه به صورت ناشتا و با شکم خالی تاثیر به سزایی بر سلامت اندام دارد . سیرسیاه از تخمیر سیر تازه و خام به دست می اید .در دستگاه های مخصوص و در درجه حرارت ۶۰-۹۰ سانتی گراد نگهداری می شود . علاوه بر این ورزشکاران نیز این سیر را به وعده های غذایی خود اضافه کرده و قبل از تمرین های ورزشی آن را میل می کنند تا انرژی شان تامین شود.

استفاده از سیر سیاه در تهیه مرغ، گوشت قرمز یا ماهی، به غذاها طعم و عطر جذابی اضافه می‌کند. افزودن سیر سیاه به سس‌های پاستا یا رایزوتو، می‌تواند تنوع و طعم خاصی به این غذاها ببخشد. همچنین سیر سیاه را می توانید به سالادها اضافه کنید، خلال کردن سیر سیاه و افزودن به سالادهای سبز یا سالادهای مختلف، طعم تازگی و خوشمزه‌ای ایجاد می‌کند. مصرف سیر سیاه در تهیه غذاهای دریایی مانند کره مرغ‌ها یا سوپ می‌تواند طعم آن‌ها را تازه و خاص کند.افزودن سیر سیاه به مکمل‌های غذایی یا پودرهای پروتئینی، می‌تواند طعم و مزه‌ای جدید و ملایم به آنها اضافه کند.


سیر سیاه مو
سیر سیاه محصول کدام کشور است
سیر سیاه مشهد
سیر سیاه مضرات
سیر سیاه مال کدام کشور است
سیر سیاه مریم
سیر سیاه محتشم
سیر سیاه مصرف
سیر سیاه نی نی سایت
سیر سیاه ناشتا